Mies teki naiselle oharit – tähän naiseen moni voi samaistua

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusien kumppanien ollessa kyseessä moni nainen haluaa nähdä hieman ylimääräistä vaivaa oman ulkonäkönsä ja vartalonsa eteen. Tästä syystä johtuukin varmasti se, että naisen näkökulmasta valitettava ja hauska viestiketju on lähtenyt leviämään verkossa, koska niin moni on voinut samaistua naisen tilanteeseen.

Imgur-sivustolla on julkaistu kuvia tekstiviestiketjusta, jossa mies tekee naiselle oharit. Ilmeisesti tapaaminen on sovittu jo jokunen aika sitten, koska nainen on ehtinyt jo hieman valmistautumaan miestä varten. Kun hän kuulee, että mies ei pääsekään tulemaan, hänen pettymyksensä on suuri.

Nainen kysyi mieheltä viestillä, että onko hän tulossa. Mies vastasi, että hän ei valitettavasti pääsekään, minkä jälkeen nainen lähetti hänelle kuvasarjan itsestään. Kuvissa nainen on kylpytakki yllään ja kertoo, että hän ei voi uskoa ajelleensa ihokarvat, kuorineensa koko vartalon ja kosteuttaneensa ihon vain sitä varten, että mies ei saavukaan paikalle.

PSA: Please give an hours warning, minimum.