Naisten kondomit testissä – eivät saaneet varauksetonta suosiota

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä päivänä on olemassa todella paljon erilaisia vaihtoehtoja ehkäisyn suhteen. Ehkäisymenetelmiä on sekä miehille että naisille, mutta yleisimmät naisille tarkoitetut ehkäisykeinot ovat hormonaaliseen ehkäisyyn perustuvia.

YouTube

Naisille on myös olemassa kondomeja, mutta ne eivät ole kovin käytettyjä. BuzzFeed-sivusto laittoi muutaman naisen tutustumaan naisten kondomeihin. Kondomit olivat kuin todella isoja miehille tarkoitettuja kondomeita, joiden suljetussa päässä oli myös muovirengas. Naisten tuli yrittää asettaa kondomi paikoilleen ja testata sen mukavuutta.

Kukaan naisista ei pitänyt naisten kondomeista mikä kertookin jo paljon siitä, minkä vuoksi ne eivät ole suosittuja. Kondomi oli tuntunut vaginassa kuin isolta roskapussilta, jonka paikoilleen asetteluun meni noin kymmenen minuuttia.