Calvin Harrisilta uusi kappale – sanoitukset Taylor Swiftin erosta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu DJ-tähti Calvin Harris ja pop-musiikin tämän hetken suurimpiin nimiin kuuluva Taylor Swift erosivat taannoin. Swift alkoi pian eron jälkeen seurustelemaan näyttelijä Tom Hiddlestonin kanssa. Calvin Harrisin ja John Newmanin uuden Olé-kappaleen on epäilty ruotivan tähtipariskunnan taannoista eroa.

Kappaletta oli hädin tuskin ehditty julkaista, kun sen sanoituksista alettiin etsimään viittauksia Taylor Swiftiin.

– Näen verkossa kuinka sinusta on tullut hyvä tyttö, ja matkailet poikaystäväsi kanssa. Olet huomaavainen, jatkat teeskentelyä, kappaleessa lauletaan TMZ-sivuston mukaan.

TMZ jopa vihjaa, että kappaleeseen on piilotettu suoranainen viittaus Tom Hiddlestoniin. Kappaleen yhdessä kohdassa kuullaan vaimeaa tai hillittyä tarkoittavat sanat ”Low key”. Näiden on noteerattu kuulostavan sanalta Loki, joka on Tom Hiddlestonin hahmon nimi Avengers-elokuvissa.

Kaikki eivät kuitenkaan usko tulkintaan, jonka mukaan Olé käsittelisi Harrisin ja Swiftin eroa. US Weekly -lehden mukaan kappale on kirjoitettu jo kuukausi sitten, ennen kuin uutinen Taylor Swiftin ja Tom Hiddlestonin suhteesta levisi verkossa.