Nolouden huippu hääjuhlissa – Jon Bon Jovi patistettiin laulamaan oma hittinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Artistit niin Suomessa kuin muissa maissakin haluavat yleensä erottaa toisistaan vapaa- ja työaikansa. Niin varmasti myös Jon Bon Jovi, joka sattui olemaan häävieraana juhlissa, jossa hääbändi ja -laulaja esittivät yllättäen Bon Jovin klassikkohitin Livin’ On A Prayer.

Häävieraat ja laulaja ryhtyivät luonnollisesti patistamaan supertähteä lavalle esittämään yhtyeensä hitin, mutta Jon Bon Jovi oli selvästi vastahakoinen. Hänen elekielensä huusi, ettei mies halunnut nousta näissä hääjuhlissa lavalle.

Lopulta mies suostui menemään hetkeksi mikrofonin taakse ja laulamaan pätkän kappaleestaan. Uutistoimisto AP kertoi myöhemmin, että laulaja Lourdes Valentin oli tiennyt etukäteen, että rocktähti olisi häävieraana. Ennen esitystä Jon Bon Jovi oli kertonut myös laulajalle, että hän ei halua esiintyä lainkaan.