Mallitulokas Alyssa riisui rannalla – upea näky miesten mieleen!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kuumimpiin tulokkaisiin kesällä 2016 lukeutuu amerikkalainen Alyssa Julya Smith on noussut nopeasti paparazzien lemmikiksi. 13 vuoden ajan malliuraa tehnyt kaunotar omistaa nykyisin osittain Lezard Swim -bikinimerkin, ja on siksi saanut jalansijaa mallimaailmassa.

Nyt Alyssa on kuvattu poseeraamassa Miami Beachilla bikini- ja alusvaatekuvauksissa. Tulevaisuus näyttää miltä kuvat näyttävät katalogissa, mutta ainakin paparazzikuvissa tulos näyttää hyvältä.

29-vuotias Alyssa Julya Smith on amerikkalainen Kalifornian Newport Beachilta kotoisin oleva mallikaunotar, joka on tehnyt ammatikseen malliuraa jo 16-vuotiaasta saakka. Varsinaisen läpimurtonsa hän teki kuitenkin vasta vuonna 2016, kun hän ryhtyi osin omistamansa Lezard Swim -bikinimerkin mainoskasvoksi. Vuonna 2009 Alyssa nähtiin myös näyttelijänä, kun hän esitti itseään Lomaterapiaa-elokuvassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat