Liziane Gutierrez niukoissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia maita, joissa esiaviollinen seksi katsotaan erittäin huonoksi asiaksi. Näillä alueilla neitsyyden palautus, eli käytännössä immenkalvon rakentaminen uudelleen, on muodostunut yleiseksi kirurgiseksi operaatioksi. Taannoin näin teki myös mallikaunotar Liziane Gutierrez.

Las Vegasissa nykyisin asuva brasilialainen Gutierrez tunnetaan hiphop-mallina, jonka räppäri Chris Brown pahoinpiteli vuodenvaihteen juhlissa. Parhaillaan hän lomailee Miami Beachilla, jossa muodokas kaunotar kiinnitti paparazzien huomion erittäin niukoilla bikineillään.

Taannoin Viziane Gutierrez nousi otsikoihin yritettyään päästä viettämään iltaa poptähti Jason Derulon seurueessa. Artistin joukot eivät halunneet häntä mukaan. Sittemmin Liziane yritti iskeä rocktähti Rod Stewartin Rio de Janeiron rannalla ja antoi miehelle puhelinnumeronsa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash