Michelle rantalomalla Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläismalli Michelle Hunziker on kahden lapsen äiti, joka on nähty viime aikoina poikkeuksellisen usein paparazzikuvissa. Mallina menestyksekkään uran tehnyt viihdealan monipuolinen ammattilainen on edelleen upeassa bikinikunnossa, ja hänet onkin nähty viime aikoina usein paparazzikuvissa.

Parhaillaan Michelle Hunziker lomailee Italiassa perheensä kanssa, ja eilen hän vietti rauhallista rantapäivää yhdessä lastensa Auroran ja Celesten kanssa Forte dei Marmissa.

Sveitsiläinen Michelle Hunziker on tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash