Mies ei suostunut seksiin – nainen hyökkäsi kirveellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridasta kantautuu usein merkillisiä uutisia. Tällä kertaa otsikoihin nousee 26-vuotias Leslie Mills, joka hyökkäsi miehensä kimppuun kirveen kanssa. Syynä oli se, että siippa ei suostunut seksiin puutteessa olleen naisen kanssa.

Leslie Mills oli ollut juhlimassa ja saapui yöllä humalaisena Ocalassa sijaitsevaan kotiinsa. Millsin mies oli ollut nukkumassa, mutta nainen halusi herättää hänet intiimipuuhat mielessään. Miestä ei kuitenkaan kiinnostanut harrastaa seksiä humalaisen Millsin kanssa, ja herra pakeni lukkojen taakse kylpyhuoneeseen. Kilarit saanut Mills haki pariskunnan olohuoneen seinällä roikkuneen kirveen, hakkasi kylpyhuoneen oven säpäleiksi ja hyökkäsi miehen kimppuun, The Smoking Gun raportoi.

Uhri onnistui heittämään kirveen pois painiessaan naisen kanssa. Mies pääsi karkuun ja soitti hätänumeroon. Poliisit löysivät kylpytakissa riehuneen Millsin talon ulkopuolelta ja toimittivat hänet putkaan. Nainen vapautui seuraavana päivänä 5.500 takuita vastaan, mutta häntä odottaa tuomio parisuhdeväkivallasta ja törkeästä pahoinpitelystä tappavalla aseella.