Queenin albumi virallisesti Iso-Britannian historian myydyin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Queen-yhtyeen albumi on nimetty Iso-Britannian eniten koskaan myydyksi levyksi. Yhtyeen vuonna 1981 ilmestynyttä Greatest Hits -levyä on myyty saarivaltiossa yli kuusi miljoonaa kappaletta. Iso-Britannian levymyyntiä seuraavalla Official Charts -sivustolla.

Verkkosivuilla juhlistettiin maan virallisen listan 60-vuotissyntymäpäivää paljastamalla Iso-Britannian 60 eniten koskaan myytyä levyä.

– Tähän uutiseen on upeaa herätä! Kaikkien aikojen suosituin albumi? tiesin aina bändissä olleen potentiaalia, mutta tämä ylittää villeimmätkin poikavuosien unelmani, Queenin kitaristi Brian May hehkuttaa Official Charts -sivustolle.

Listan toiselle sijalle nousi ruotsalaisen ABBA-yhtyeen Greatest Hits -levy, ja kolmanneksi puolestaan The Beatlesin Sgt. Pepper’s Lone Hearts Club Band. Nuorempaa sukupolvea kärkipäässä edustavat neljänneksi eniten myynyt Adelen 21-levy ja Oasis-yhtyeen What’s the Story Morning Glory.