Beyonce oli katsomassa tennisottelua – reaktioista nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tennis on varmasti urhailulajeista sellainen, jonka seuraaminen voi olla vaikeaa, jos säännöt ovat katsojalle epäselvät. Poptähti Beyonce on nyt käynyt katsomassa miehensä Jay-Z:n kanssa tennisottelua, ja hänen reaktionsa pelin aikana ovat saaneet paljon huomiota aikaan.

Twitterissä on alkanut leviämään kuvia ja videoita Beyoncesta, joka katsoo tennisottelua. Kuvia ja videoita jakaneiden mielestä on selvää, että artisti ei tiedä tenniksestä mitään. Nainen oli tullut katsomaan Serena Williamsin pelaamista ja näyttäisi tulleen vain kannustuksen vuoksi paikalle.

Videolla nähdään tilanne, jossa peli ratkeaa ja Serena voittaa. Kaikki hyppäävät pystyyn ja alkavat hurraamaan, minkä jälkeen Beyoncekin ymmärtää alkaa tuulettaa ja nousee selkeästi muita myöhemmin pystyyn tuoliltaan. Jäljessä tullut reaktio todistaa fanien mukaan sen, että laulaja oli herttaisen kujalla siitä mitä pelissä tapahtuu.