Fergie tihkui seksiä festarikeikalla – kuumempi kuin koskaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on ollut seitsemän vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa. Pariskunta sai taannoin esikoisensa Axl Jack Duhamelin, jonka myötä Fergie vetäytyi julkisuudesta. Nyt nainen on tehnyt näyttävän paluun uudella singlellä ja festarikeikalla.

Eilen Fergie teki poikkeuksellisen näyttävän keikan Lontoon Finsbury Parkissa järjestetyssä The O2 Wireless Festival -tapahtumassa, jonka esiintymislavalle hän nousi niukassa asussa.

41-vuotias Fergie Duhamel on kolmevuotiaan pojan äiti. Hän julkaisi äskettäin kymmenen vuoden tauon jälkeen uuden sooloalbuminsa nimeltään Double Dutchess. Laulajatar antoi esimakua tulevasta levystä tuoreella sinkkulohkaisullaan, joka kantaa nimeä M.I.L.F.$. Kappaleen musiikkivideolla vilisee julkkismaailman kuumimpia äitejä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash