Mies joi kaksi litraa viskiä minuutissa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTubessa hurjapäistä kanavaa ylläpitävä Ernest Acosta on tunnettu siitä, että hän ottaa vastaan ja yrittää suorittaa mitä mielipuolisempia haasteita. Tällä kerralla Acosta yrittää tyttöystävänsä valvovan silmän alla juoda noin kaksi litraa Jack Daniels -viskiä minuutin aikana.

Heti alkuun mies varoittaa katsojia yrittämästä samaa kotona, koska näin suuren määrän juominen voi aiheuttaa keholle harmia tai johtaa jopa kuolemaan. Acosta on suurikokoinen mies, mutta hänkään ei selvinnyt kahden litran viskin juomisesta pelkällä humalalla.

Kun mies saa kiskottua kaiken alkoholin kurkustaan alas hän katsoo kameraan ja ihmettelee ääneen, että mitä tuli tehtyä. Tyttöystävä kehuu miestään, joka voi silminnähden pahoin. Lopulta mies juokseekin vessaan ja oksentaa juomansa Jack Danielsin kaaressa vessanpönttöön.