Ellie Goulding perui keikkansa Ilosaarirockissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Ellie Goulding on joutunut perumaan tulevat keikkansa terveyssyihin vedoten. Myös suunniteltu esiintyminen Joensuun Ilosaarirockissa lauantaina 16. heinäkuuta on peruuntunut. Ilosaarirock etsii uutta esiintyjää festivaalin lauantaille.

– Todella ikävä uutinen, varsinkin Ellien faneille, jotka ovat odottaneet keikkaa kovasti. Yritämme saada kiinnitettyä lauantaille kansainvälisen artistin. Tällä aikataululla se ei ole helppoa, varsinkin kun kyseessä vilkkaan festarisesongin lauantai, mutta teemme kaikkemme asian eteen, toteaa Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

– I am sorry I can’t be with you this weekend. I am unwell and have been advised not to fly. I was excited about these gigs so will hopefully be back next year, Ellie Goulding kommentoi peruutusta Ilosaarirockille.

Ilosaarirockia vietetään Joensuun Laulurinteellä tulevana viikonloppuna 15. – 17.7.2016. Festivaalilla esiintyvät muun muassa Volbeat (DEN), The 1975 (UK), Skepta (UK), Propagandhi (CAN), Wolf Alice (UK), Paradise Lost (UK), Haken (UK), Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), TesseracT (UK), Cheek, Antti Tuisku, JVG, J. Karjalainen, Stam1na ja Amorphis. Ilosaarirock pyytää olemaan mahdollisista reklamaatioista yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen pop@ilosaarirock.fi