Kohukaunottaret astelivat rannalle bikineissä – eivät jääneet huomiotta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Devin Brugman on noteerattu kesän aikana useita kertoja bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta. Viime aikoina Devin on viihtynyt uimarannoilla.

Eilen Natasha Oakley ja Devin Brugman bongattiin yhdessä rannalla viettämässä aurinkoista vapaapäivää auringonoton merkeissä.

Devin Brugman oli taannoin kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoille.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash