Pari tapasi AirBnB-sekaannuksen vuoksi – menivät nyt naimisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhä useammat ihmiset hakevat elämänkumppaniaan Tinderin kaltaisista treffipalveluista, mutta eräs pariskunta päätyi yhteen hieman toisenlaisen sovelluksen avulla. Taannoin naimisiin menneet Ben ja Noa Glass tapasivat toisensa AirBnb-majoituspalvelussa tapahtuneen sekaannuksen kautta.

San Franciscosta kotoisin oleva Ben yritti vuokrata Noan AirnBnb-palveluun ilmoittamaa asuntoa vieraillessaan Israelin Tel Avivissa. Noa oli kuitenkin matkustamassa tuolloin Brasiliassa. Hän oli unohtanut merkitä sivustolle, ettei asunto ollut vuokrattavissa kyseisenä aikana.

Noa oli pahoillaan mokastaan, ja halusi tavata Benin anteeksipyynnön merkeissä ennen miehen paluuta Yhdysvaltoihin. Yllättäen kaksikolla synkkasi heti, ja lempi roihahti heidän välilleen. Ben päätyi siirtämään paluulentoaan ja pari alkoi tapailemaan toisiaan.

Koska Ben ja Noa päätyivät yhteen AirnBnb:n kautta, päättivät he lopulta mennä naimisiin yhtiön päämajassa San Franciscossa. Yksityisenä alkanut tilaisuus täyttyi pian yrityksen työntekijöistä, ja pariskunta sai häälahjaksi 5.000 dollarin arvoisen lahjakortin Airbnb:n palveluihin.

– Halusimme yksityiset hääjuhlat meille tärkeässä paikassa. Airbnb:n toimisto vaikutti upealta idealta, sillä tapasimme yhtiön kautta, pariskunta kuvailee San Francisco Chronicle -lehdelle.