Amber Rose kurvikkaana paparazzikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten oikeuksien kiivaana puolustajana tunnettu kohumalli Amber Rose ilmoitti viime viikolla olevansa huolestunut Yhdysvaltain presidentinvaaleista ja muuttavansa ulkomaille, jos Donald Trumpista tulisi presidentti. Parhaillaan hän viettää aikaansa New Yorkissa.

Amber Rose ikuistettiin eilen paparazzikuviin mustassa erittäin tiukassa cocktailmekossa, kun hän oli poistumassa hotelliltaan kohti VH-1 -televisiokanavan Talent-tilaisuutta. Asu kiinnitti monien huomion, koska se nosti kurvittaren poven kuin tarjottimelle.

Amber Rosella on kolmevuotias Sebastian-poika yhdessä räppäri Wiz Khalifan kanssa. Amber on lausunnoillaan tehnyt selväksi, että hän ei aio osoittaa minkäänlaista tukea presidentiksi pyrkivälle Donaldille, vaan päinvastoin. Aika näyttää miten presidentinvaaleissa käy.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash