Lionel Messin huippuseksikäs tyttöystävä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallon EM-kisat ovat ohi, ja miljoonat futisfanit ovat palanneet normaaliin päiväjärjestykseen. Maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi rankattu Lionel Messi on suunnannut lomalle yhdessä perheensä kanssa.

Eilen Messi ja hänen kumppaninsa Antonella Roccuzzo kuvattiin nauttimassa auringosta ja Välimeren vesistä Espanjassa Ibizan rannikolla. Huvijahdilla lekotellut julkkispari näytti olevan hyvin rentoutunut, ja paparazzit keskittivät huomionsa lähinnä huippuseksikkääseen Antonella Roccuzzoon.

28-vuotias argentiinalainen Antonella Roccuzzo on mallina tunnetuksi tullut kaunotar, joka elää nykyisin jalkapallon supertähti Lionel Messin kanssa. Vuodesta 2008 saakka yhdessä olleella pariskunnalla on kaksi lasta, Mateo ja Thiago.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash