David Guettan EM-kisojen esitys uusiksi: ”Kuka haluaa nähdä kun painan nappia?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jalkapallon EM-kilpailut järjestettiin Ranskassa, jossa Portugalin joukkue vei lopulta voiton päihitettyään isäntämaan tuloksella 1-0. Konemusiikin supertähti David Guetta esiintyi avajaisseremoniassa ruotsalaisen laulajattaren Zara Larssonin kanssa.

Esiintyminen on poikinut yllättäviä parodioita, jotka ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa vilkkaasti.

Elektroninen musiikki on tätä päivää eikä moni artisti enää esiinnykään yleisölle bändin kanssa. Monia tämä harmittaa, minkä vuoksi David Guettastakin on nyt noussut hauska videopätkä. Videolla nähdään otteita avajaisseremonian esityksestä, jonka päälle on äänitetty toisenlainen ääniraita.

Videolla David Guetta ilmoittaa yleisölle innoissaan tulleensa paikalle tietokoneensa kanssa. Hän villitsee suurta yleisöä kysymällä väkijoukolta haluavatko he nähdä kun mies painaa nappulaa. Video on saanut vuorokauden aikana yli kuusi miljoonaa katselua ja 41.000 jakoa Facebookissa.