Natasha Oakley lekotteli rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa bikineissä, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Niin nytkin, kun hän on suunnannut tuttuun tapaansa uimarannalle.

Natasha lomailee parhaillaan Miami Beachilla, jossa hänet ikuistettiin eilen paparazzikuviin keltaisiin bikineihin sonnustautuneena. Hän oli nautiskelemassa rantatunnelmasta ystävänsä Devin Brugmanin kanssa.

24-vuotias Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash