Wow, Michellen bikinivartalo hipoo täydellisyyttä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläismalli Michelle Hunziker on kahden lapsen äiti, joka on nähty viime aikoina poikkeuksellisen usein paparazzikuvissa. Mallina menestyksekkään uran tehnyt viihdealan monipuolinen ammattilainen on edelleen upeassa bikinikunnossa, ja hänet onkin nähty viime aikoina usein paparazzikuvissa.

Niin tälläkin kerralla, sillä perhe on viettänyt jo viikkokausia lomaillen Italian Forte dei Marmissa. Michelle nähtiin tällä kertaa nauttimassa rantatunnelmasta ilman lapsiaan, Auroraa, Solea ja Celesteä.

Sveitsiläinen Michelle Hunziker on tunnettu malli, laulaja, näyttelijä ja televisiokasvo. Hän tuli tunnetuksi vuonna 1996 saatuaan kiinnityksen I Cervelloni -televisiosarjan juontajaksi. Varsinaisen läpimurtonsa kaunotar teki avioiduttuaan supersuositun laulaja Eros Ramazottin kanssa vuonna 1998. Avioliitto kesti vain neljä vuotta ja siitä syntyi tytär Aurora. Michelle on julkaissut laulajana myös englanninkielisen Lole-nimisen albumin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash