Kate Hudson hieroi bikinivartaloonsa mutaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

37 vuotta huhtikuussa täyttänyt näyttelijätär Kate Hudson on näyttelijän ammattinsa lisäksi myös kirjailija ja yrittäjä. Monitaituriksi osoittautunut Hudson lauloi taannoin David Fosterin säestyksellä Nothing Compares 2 U -kappaleen Love In For Kids -tapahtumassa ja yllätti kaikki taidoillaan.

Parhaillaan Kate viettää lomaansa Euroopassa, sillä hänet kuvattiin eilen ystäviensä kanssa Espanjan Ibizalla, jossa näyttelijätär muun muassa hieroi punertavaa mutaa bikinivartalolleen.

Moni muistaa Kate Hudsonin laulaneen Kuinka hukata kundi 10 päivässä -elokuvassa yhdessä Matthew McConaugheyn kanssa. Pari lauloi riidan keskellä You’re So Vain -nimisen kappaleen, jonka näyttelijäkaksikko murskasi karulla laululla. Ilmeisesti näyttelijäparista ainakin Hudson kuitenkin osaa myös oikeasti laulaa todella kauniisti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

katehudson15072016a