Nizzan isku: Google tarjoaa ilmaiset nettipuhelut Ranskaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ainakin 84 ihmistä on menehtynyt Ranskan Nizzassa tapahtuneessa, terrori-iskuksi epäillyssä hyökkäyksessä. Iskussa 31-vuotias mies ajoi myöhään torstai-iltana kuorma-autolla Ranskan kansallispäivää juhlineeseen väkijoukkoon.

Iskujen myötä Google on ilmoittanut tekevänsä ranskaan soitettavista puheluista ilmaisia. Ihmiset voivat käyttää Hangouts, Google Voice ja Pro -palveluita soittaakseen Ranskaan ilmaiseksi mistä päin maailmaa tahansa.

– Teille, joita Nizzan isku koski: Olette ajatuksissamme, Google kertoi tiedotteessaan.

Yhtiö on myös julkaissut Google Now -kortin, joka tarjoaa tärkeää tietoa Nizzan alueella oleville. Korttia päivitetään sitä mukaan, kuin ranskan viranomaiset julkistavat uutta tietoa tapahtumista.