Pokemon Go -pelaajat pidätettiin – murtautuivat eläintarhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suurin pelisensaatio Pokemon Go on aiheuttanut monenlaisia tapahtumia tosielämässä, sillä pelikenttänä toimii koko maailma. Peli on saanut miljoonat ihmiset liikkumaan tavallista enemmän, mutta jotkut ovat päätyneet liikkumaan myös luvattomille alueille. Näin muun muassa Yhdysvaltojen Ohiossa.

Ohion poliisi kertoo pidättäneensä kaupungin eläintarhasta kaksi tunkeilijaa, jotka olivat päätyneet sinne metsästämään pelihahmoja. 25-vuotias Robin Bartholomy ja 26-vuotias Adrian Crawford kiipesivät eläintarhan aidan yli Toledo Zoo -eläinpuistoon, mutta valvontakamerat tallensivat tunkeutumisen.

Kiinniotetut kertoivat poliisille, että he olivat tunkeutuneet eläintarhaan ainoastaan tarkoituksenaan pelata Pokemon Go -peliä. Selitys ei pelastanut syytteiltä, sillä tunkeutujat joutuvat oikeuteen vastaamaan tekosistaan.