Jodie Marsh pyörtää selibaattilupauksensa – ei koske lesbosuhteita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonrakentajana, glamourmallina ja mediapersonana tunnettu Jodie Marsh julisti äskettäin, että on valmis aloittamaan uuden viisi vuotta kestävän selibaatin avioeron takia. Nyt nainen selventää, että selibaatti koskee vain miespuolisia sänkykumppaneita.

37-vuotias tatuointibeibe ilmoitti keväällä Instagramissa eronneensa tuoreesta aviomiehestään James Placidosta. He olivat naimisissa kahdeksan kuukautta. Nyt nainen on ilmoittanut, että mikäli harrastaa lähiaikoina seksiä, aikoo hän tehdä sen naisen kanssa.

Hän on kyllästynyt miehiin ikävien kokemusten takia ja uskoo, että naiset ovat huomaavaisempia ja hellempiä. Hän kehuu myös olevansa hyvä sängyssä, joten selibaatti on tavallaan hänen taitojensa hukkaan heittämistä. Povipommi oli viettänyt viisi vuotta selibaattia myös ennen James Placidon tapaamista.