Victoria Beckham pussasi tytärtään suulle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria Beckham julkaisi Instagramissa kuvan, jonka saattelemana hän toivotti hyvää syntymäpäivää Harper-tyttärelleen. Kuvassa Victoria antaa suukon viisi vuotta täyttäneen Harper-tytön suulle, mikä on saanut someraivon repeämään.

Viattomaksi tarkoitettu kuva on saanut kommentoijien toimesta aivan toisenlaisen merkityksen. Victoriaa on moitittu äitinä siitä, että hän suukottaa tytärtään suoraan suulle. Kommentoijat ovat sanoneet Victorian vehtailevan tyttärensä kanssa ja suudelleen liian intohimoisesti.

Käyttäytymissääntöjen asiantuntija Liz Brewer kertoi Huffington Post -sivuston mukaan, että Victorian julkaisema kuva sai myös hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi. Victorian puolella olevat vanhemmat ovat kuitenkin puoltaneet tähteä ja julkaisseet myös itse kuvia, joissa antavat pikkulapselleen suukon suoraan suulle.

Happy Birthday baby girl ??? We all love you so much ??? X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

Kuva, jonka Victoria Beckham (@victoriabeckham) julkaisi