Chantel Jeffries pulahti rantaveteen – huomio kiinnittyi 30 senttiä leuan alle

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna popmaailman villikko Justin Bieber kaahasi urheiluautolla juovuspäissään pitkin Miamin katuja ja jäi kiinni rattijuopumuksen lisäksi ajokortitta-ajosta ja poliisin vastustamisesta. Kyydissä oli silloinen tyttöystävä Chantel Jeffries, mutta sittemmin heidän tiensä ovat eronneet.

Sittemmin Chantel Jeffries on päätynyt jo useita kertoja paparazzien tähtäimiin. Tällä kertaa hänet kuvattiin eilen rentoutumassa uimarannalla. Bikinit yllään rantaveteen pulahtanut mallikaunotar sai osakseen miesten jakamattoman huomion, mutta pääasiassa kurvikkaan vartalonsa ansiosta.

23-vuotias Chantel Jeffries pidätettiin aikoinaan 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän pääsi poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Suhde Justin Bieberiin teki hänestä kuitenkin pikkujulkkiksen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash