Kaksostytöt ensikerran lentokoneessa – vanhempien varotoimet kohdallaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikki pienten lasten kanssa tekemisissä olleet ihmiset tietävät, että vaikka taaperoille tai tenaville painottaisi kuinka käyttäytymistapojen merkitystä, saattavat he heittäytyä hankaliksi hetken mielijohteesta. Entäpä silloin, kun puolitoistavuotiaat kaksostytöt pääsevät ensimmäistä kertaa lentokoneeseen? Sirkus on valmis alkamaan.

Lentokoneissa riehuvat tai huutavat lapset ovat monen matkustajan pahin painajainen. Onneksi eräs perhe osoitti omaavansa nokkelaa ajattelukykyä, sillä he jakoivat ennen lentomatkaa kanssamatkustajien penkeille karkkia ja korvatulppia. Pussukassa oli mukana lappu, jossa kerrottiin mistä oli kyse.

– Terve! Olemme Ashley ja Abby. Olemme kaksosia ja täytimme juuri 1,5 vuotta. Tämä on ensimmäinen kertamme lentokoneessa! Olemme matkustamassa Floridaan mummon ja papan luokse. Äiti ja isä puhuivat myös jostain hiirestä. Yritämme pysyä tyynenä, mutta mikäli alamme hullutella, tässä on varmuuden vuoksi makeisia ja korvatulppia hyödynnettäväksi. Kiitos ymmärtämisestä ja turvallista matkaa.