Kim Kardashian läpikuultavassa mekossa – asu ei jättänyt arvailun varaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermallien keskuudessa on nähty tänä kesänä selkeä vaatetrendi, jossa paljastetaan todella paljon. Vaate itsessään voi tässä trendissä olla suurikokoinen, mutta harsomainen tai verkkoa oleva materiaali paljastaa kuitenkin mallien rinnat kokonaan sen läpi.

Nyt Kim Kardashian näyttäisi ottaneen pikkusiskoltaan Kendall Jenneriltä ja hänen ystäviltään mallia läpinäkyvään asuun pukeutumisessa. Kardashian nähtiin Los Angelesissa kun hän oli poistumassa OUE Skyspace -tapahtumasta. Kardashianilla oli yllään mustaa verkkoa oleva mekko, joka ei peitellyt mitään.

Kim Kardashian ei kuitenkaan mallien tavoin paljastanut nännejään. Naisella oli yllään läpikuultavan mekon alla mustat pikkuhousut ja nuden väriset rintaliivit. Nuden värin ansiosta rintaliiveillä saatiin kuitenkin aikaan vaikutelma, että Kardashianilla ei olisi liivejä laisinkaan, mikä onkin tullut tänä kesänä muotiin vahvasti.

Splash
Splash
Splash
Splash