Poika järjesti isälle hurjan synttäriyllätyksen – löytyi auton takakontista!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyvän syntymäpäiväyllätyksen laatiminen saattaa olla haastavaa, mutta Youtube-käyttäjä Brian Vogelgesangin voi todeta onnistuneen siinä erittäin hyvin. Tuoreella videollaan hän yllättää vuosia täyttäneen isänsä pahanpäiväisesti.

Brian lensi tapaamaan Chicagossa asuvaa isäänsä miehen syntymäpäivien merkeissä. Isä ei tiennyt poikansa vierailusta etukäteen, ja Brian päätti tehdä yllätystapaamisesta vielä arvaamattomamman piiloutumalla miehen auton takakonttiin.

Brianin tempauksen suunnittelussa mukana ollut äiti pyysi miestään hakemaan jotain auton takakontista. Isä säikähti suuresti, kun takakontista paljastuikin hänen poikansa. Brian kuvasi isänsä hauskan reaktion Youtubessa sittemmin jaetulle videolle.