Pokemon Gon suosio lähtenyt käsistä – tuhansien ihmisten kokoontumisia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suosituimmaksi peliksi viikossa noussut Pokemon Go on myös ensimmäinen peli, jonka pelikenttänä on koko maailma. Siitä syystä pelin suosio näkyy nyt poikkeuksellisen konkreettisesti myös kaupunkien katukuvassa. Verkossa on julkaistu parin viime päivän aikana videoita, jotka osoittavat tilanteen.

Yksi suurimmista kansanvaelluksista nähtiin New Yorkin Keskuspuistossa, jossa tuhannet ihmiset kokoontuivat metsästämään Pokemon-hahmoja samanaikaisesti. Videolla nähdään millainen väenpaljous rynnii yllättäen puistossa ja sen teillä, kun Vaporeonin sijainti selvisi. Samanlaisia näkyjä on kuvattu ympäri Yhdysvaltoja esimerkiksi Santa Monicassa, New Yorkissa ja San Franciscossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat