Eläinsuojalta pyyntö Pokemon Go -pelaajille – kukaan ei uskonut miten sitten kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusi Pokemon Go -peli on aiheuttanut maailmalla paljon hämmennystä eikä peliin liittyviltä otsikoilta ole voinut välttyä. Peli julkaistiin Suomessa eilen, mutta jo ennen sitä maassa oli kymmeniätuhansia pelaajia. Pokemon-huumalla on ollut monia positiivisia seurauksia tosielämässä.

Kerroimme muutama päivä sitten kuinka eräs eläinsuoja pyrki ottamaan pelin suosiosta ja sen aikaansaamasta ulkoiluvimmasta kaiken irti. Sen henkilökunta nimittäin pyysi Pokemon Go -pelaajia ottamaan eläinsuojan koiria mukaan kävelylenkeille.

Munciessa sijaitsevan Muncie Animal Shelter -eläinsuojan väki ei osannut edes aavistaa millainen seuraus pyynnöllä lopulta olikaan. Nyt johtaja Phil Peckinpaugh on kertonut Facebookissa päivityksen saamasta valtavasta suosiosta. Jo tunnin kuluttua päivityksen julkaisemisesta eläinsuojan ovella oli ihmisiä jonottamassa päästäkseen kävelyttämään löytökoiria.