Ariel Winterin pakarat paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moderni perhe -hittisarjan tähti Ariel Winter joutui taannoin erikoiseen tilanteeseen äitinsä takia, kun äiti Chrisoula Workman yritti myydä tähden Shanelle-siskon alastonkuvia. Ariel on saanut jalansijaa Hollywoodissa, ja kaiken lisäksi ilman itseaiheutettuja kohuotsikoita.

Eilen hänet kuvattiin kuitenkin poistuessaan Los Angelesissa sijaitsevalta ja julkkisten suosimalta The Nice Guy -klubilta. Teinitähden shortsit olivat kuitenkin niin niukat, että ne paljastivat molemmat pakarat Arielin noustessa autoon.

18-vuotiaan Ariel Winterin äiti Chrisoula ”Crystal” Workman on käynyt Arielin huoltajuudesta kiistaa toisen tyttärensä Shanellen kanssa. Äidin väitetään olleen väkivaltainen kasvattaja. Väliaikainen huoltajuus meni oikeudessa Shanellelle, ja pettynyt äiti halusi kostaa ronskisti vanhemmalle tyttärelleen tarjoamalla tämän alastonkuvia lehdille. Sekasotku ei ole kuitenkaan vaikuttanut juurikaan Arielin menestykseen Hollywoodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash