Darth Vader saa oman virtuaalipelin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli olet halunnut koskaan pukea päähäsi Darth Vaderin mustan kypärän ja kamppailla vihollisia vastaan punaisella valomiekalla, on rukouksiisi mahdollisesti vastattu. Star Wars -elokuvien pahis on nimittäin saamassa oman virtuaalipelinsä.

Lucasfilmin omistama ILMxLAB -yhtiö työstää parhaillaan virtuaalipeliä, jonka pääosassa on Darth Vader. Peliä on mukana suunnittelemassa David S. Goyer, joka on ollut mukana kirjoittamassa muun muassa The Dark Knight -elokuvaa ja Call of Duty -pelejä.

Virtuaaliprojektin julkistus tapahtui Lontoossa järjestetyssä Star Wars Celebration Europe -tapahtumassa. Toistaiseksi ei ole tiedossa, minkälainen varsinainen pelikokemus tulee olemaan. David S. Goyer kuitenkin vihjasi Starwars.com-sivuston mukaan, että peli tulee mahdollisesti perehtymään hahmon alkuvaiheisiin Sith-lordina.

Star Warsin maailmaan päästään hyppäämään virtuaalisesti myös tulevassa Trials of Tatooine -pelissä. Siinä valomiekalla varustettu pelaaja laitetaan puolustamaan Millennium Falcon -alusta Imperiumin sotilailta.