Pippa Middleton katosi sinkkumarkkinoilta – alttari odottaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen herttuattaren paljon seurattu pikkusisko Pippa Middleton on mennyt kihloihin poikaystävänsä kanssa. Hedge-rahaston johtaja James Matthews kosi Middletonia, joka vastasi odotettuun kysymykseen myöntävästi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

BBC Newsin mukaan Middleton ja Matthews alkavat jo suunnittelemaan tulevia häitä. Heidän tiedottajansa oli antanut lausunnon, jonka mukaan pariskunnan on määrä pitää häät tulevana vuonna 2017. Kensingtonin palatsista on kerrottu, että prinssi William ja herttuatar Catherine ovat innoissaan ilouutisista.

Pippa Middleton toimi siskonsa Catherinen kaasona, kun hän meni naimisiin prinssi Williamin kanssa. Siitä lähtien median huomio kiinnittyi upeaan siskoon, josta onkin uutisoitu paljon hänen tyylinsä ja kauniin ulkomuotonsa ansiosta.