Mariah Careyn rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Mariah Carey vahvisti taannoin tehneensä rahakkaan sopimuksen elämästään kertovasta sarjasta E!-viihdekanavan kanssa. Hän on tunnustanut olevansa Kardashianit-realitysarjan fani ja hän on ollut innoissaan uudesta aluevaltauksestaan.

Parhaillaan Mariah nauttii eurooppalaisesta vieraanvaraisuudesta julkkisten suosimassa Saint Tropezissa, jossa hän vieraili eilen Leonardo Dicaprion säätiön järjestämässä tilaisuudessa. Careyllä oli yllään näyttävä musta iltapuku, jonka kaula-aukko varasti päähuomion.

Mariah’s World -realitysarjassa tullaan seuraamaan tähtösen glamourista elämää kahdeksan jakson verran. Kamerat seuraavat Mariahia muun muassa Sweet Sweet Fantasy -maailmankiertueella. Daily Star -lehden mukaan sarjassa nähdään miten Mariah suunnittelee ökyhäitä James Packerin kanssa. Tuottajat uskovat minisarjan menestykseen, sillä monia kiinnostaa nähdä millaista on luksusta rakastavan popdiivan arki.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash