Vuoristorata oli miehelle liikaa – taju lähti kesken ajelun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty monia hauskoja videoita siitä kuinka huvipuistolaitteet ovat saaneet kyytiläiset tajuttomiksi. Monet videot on kuvattu hurjasta Slingshot-laitteesta, joka on kuin suuri ritsa heittäessään laitteessa istuvat ihmiset vauhdilla yläilmoihin. Nyt samanlaista materiaalia on kuvattu myös vuoristoradassa.

Facebookissa on alkanut leviämään hauska video, jossa neljä kaverusta on vuoristoradan kyydissä. Kaikki ovat selvästi jännittyneitä kun vuoristorata nousee hitaasti ylöspäin ennen kuin se lähtee laskeutumaan rataa jyrkästi alaspäin. Yksi kaveruksista on jo menettänyt tajunsa ylämäen aiheuttaman jännityksen vuoksi.

Mies herää ja radan kaartuessa alaspäin hän menettää jälleen tajunsa. Hän herää muutaman sekunnin kuluttua siihen, että hän innostuu ja haukkoo henkeään kunnes hän menee taas tajuttomaksi. Mies menettää tajunsa monta kertaa vuoristoradassa, mikä on näyttänyt olevan kavereille huvittavaa katsottavaa.