Facebook kopioi Snapchatia – viestit ja kuvat katoavat 24 tunnissa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebook on edelleen maailman suurin yhteisöpalvelu, mutta kilpailu sosiaalisen median herruudesta käy kovana. Monet nuoremmat käyttäjät ovat hylänneet Facebookin ja siirtyneet Snapchatin ja Periscopen kaltaisten sovellusten pariin.

Nyt Facebook testaa erittäin paljon Snapchatia muistuttavaa uutta ominaisuutta. Quick updates, eli nopeat päivitykset -ominaisuus antaa kavereista koostuvien ryhmien jäsenille mahdollisuuden jakaa yksityisiä kuvia ja viestejä. Viestit katoavat automaattisesti 24 tunnin päästä.

Quick updates on jo tullut Mashable-sivuston mukaan joidenkin käyttäjien kokeiltavaksi. Ominaisuus löytyy Facebookin älypuhelinsovelluksen yläreunassa olevasta hymynaamakuvakkeesta. Sieltä käyttäjä voi lisätä ystäviä ryhmiin, joissa voi jakaa automaattisesti poistuvia yksityisviestejä.