Japanilaiset bondage-bikinit kiertyvät vartalon ympäri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bikinit ovat perinteisesti kaksiosainen uima-asu, joka peittää naisen rinnat ja pepun. Nyt markkinoille on tullut erinäisiä mielikuvia herättävät bondage-bikinit, jotka sopivat vain rohkeimmille rantabeibeille. Bikinien narumaiset osa peittävät ainoastaan kehon kriittisimmät paikat.

Pocket Tokyo -sivustolla myydään uima-asusettiä, jonka nimi on Strappy Bondage Bikini. Sinisiä narubikineitä on saatavilla vain L-koossa, mutta se vastaa nettikaupan kuvauksen mukaan länsimaalaisten pienempiä kokoja. Bikinit ovat väritykseltään siniset.

Bondage-bikinit ovat nyt suosittuja Aasiassa. Osa medioista jopa irvailee, että bikinimalliston esikuvana olisi ollut vuonna 1998 julkaistu japanilaispoppari T.M. Revolutionin musiikkivideo Hot Limit. Videolla nähdään nimittäin samankaltaiseen, narumaiseen asuun pukeutunut poppari, RocketNews24-sivusto uutisoi.