PokeDates sopii pelin lomaan treffejä

Digi Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositusta Pokémon Go -pelistä on tullut nopeasti monille rakas harrastus, joka saa ihmiset liikkeelle. Nyt pelin ympärille on myös julkaistu uusi deittailusovellus, jonka nimi on PokéDates. PokéDates-sovelluksen motto on: ”Gotta catch ’em all, together”.

Deittailusovelluksen idea on siis se, että pokemonjahtiin lähdetään yhdessä ja tavataan samalla potentiaalinen seurustelukumppani. Sovellukseen tulee ensin Huffington Postin mukaan kirjautua ja vastata henkilökohtaisiin kysymyksiin ja kertoa, mitkä ominaisuudet potentiaalisessa treffikumppanissa tulisi olla.

Sovellukseen kirjataan oma kalenteri, jonne henkilön tulee ilmoittaa ne ajankohdat kun hän lähtee pokejahtiin. PokéDates alkaa ehdottamaan omaan peliaikatauluun sopivia treffejä, jotka tapahtuvat yleensä pokemon-saleilla ja -pisteillä. Ensimmäinen sovittu tapaaminen on ilmainen, mutta sen jälkeen treffit maksavat 20 dollaria kappaleelta.