Pokemon aneli Tampereen keskustassa: ”Lopettakaa tämä ajojahti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanhistorian suosituimmaksi peliksi viikossa noussut Pokemon Go on saanut kymmenet miljoonat ihmiset jahtaamaan digitaalisia pelihahmoja ympäri maailmaa. Eilen Tampereella nähtiin kuitenkin harvinainen tosielämän Pokemon, kun Pikachu jalkautui ihmisten keskuuteen.

Koomikko Jussi Simolan esittämä Pikachu-hahmo oli tullut ihmisten ilmoille anoakseen, että Pokemon-hahmoja kohtaan käynnissä oleva ajojahti lopetettaisiin.

– Ihmiset, nyt loppuu tämä ajojahti. Tää ei ole helppoa kenellekään. Tajuatteko paljonko ne pallot sattuvat? Se on teille peliä, mutta minulle täyttä elämää. Menee hermot, Pokemon huusi Hämeenkadulla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat