Eva Longoria bikineissä Välimerellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juuri José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria julkaisi Instagram-tilillään vanhan mustavalkoisen kasvokuvan itsestään. Kuvan yhteydessä nainen pyysi ihmisiä arvailemaan kuinka vanha hän mahtaa kuvassa olla. Nyt Eva on suunnannut aurinkolomalle.

Julkkistähti lomailee parhaillaan Formenteran saarella Baleaareilla Välimeren rannalla yhdessä aviomiehensä Jose Bastonin kanssa. Eilen mukana rentoutumassa olivat myös muun muassa näyttelijät Amaury Nolasco ja Maria Bravo.

41-vuotias Eva Longoria sai näyttelijän uransa kunnolla käyntiin televisiossa Daily Mail -lehden mukaan 16 vuotta sitten. Siitä moni onkin päätellyt Longorian olevan julkaisemassaan kuvassa noin 20-vuotias. Kaunotar on säilynyt uskomattoman hyvin ja hänen ihonsa näyttäisi olevan yhtä kaunis ja virheetön kuin 20 vuotta sitten.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash