Bill Cosby sokeutui – vaimo on ainoa auttaja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemaailma järkkyi kun julkisuuteen paljastui leppoisaa perheenisää vuosikaudet televisiossa esittäneen Bill Cosby pimeä puoli. Mies oli useiden eri naisten mukaan huumannut heidät ja pakottanut sen jälkeen yhdyntään. Bill Cosbyn alamäki ei ole pysähtynyt, sillä nyt hän on sokeutunut pysyvästi.

Page Six uutisoi, että takavuosien suosikkinäyttelijä Bill Cosby on sairastanut sarveiskalvon kartiorappeumaa. Nyt hän on menettänyt näkökykynsä lopullisesti, ja ainoa joka miestä tukee on hänen pitkäaikainen Camille-vaimonsa. Hollywoodin ystävien kerrotaan kääntäneen selkänsä näyttelijälle seksikohujen jälkeen.

Bill Cosby täyttää ensi vuonna 80 vuotta. Hän nousi koko maailman tietoisuuteen Bill Cosby Show’n myötä. Mies on ollut naimisissa vaimonsa Camillen kanssa vuodesta 1964 ja pariskunnalla on viisi lasta.