Sukupuolensa korjannut Caitlyn Jenner H&M:n mainoskasvoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Caitlyn Jennerin huhuttiin jo viime vuonna seuraavan tyttärensä Kendallin jalan jälkiä ja ryhtyvän mainosmalliksi. Nyt yhteistyö H&M-vaateliikeketjun kanssa on toteutunut ja ensimmäinen mainosvieo kampanjan tiimoilta julkaistu.

Jennerin kanssa kuvatussa mainosvideossa on voimakas sanoma, jonka ydin on se, että omien unelmien ja tavoitteiden eteen tulee tehdä paljon töitä. Jennerin puheen pystyy ajattelemaan urheilun ja unelma-ammatin kannalta, mutta nainen taitaa kuitenkin puhua omakohtaisesta kokemuksestaan sukupuolen korjaamisprosessissa.

Jenner kertoo videolla, että omat unelmat ja tavoitteet voivat tuntua välillä lähes saavuttamattomilta, mutta niihin voi kuitenkin päästä jos tekee paljon töitä. Mikään hieno ja suuri asia ei tule ikinä helposti, minkä vuoksi unelmien eteen tulisikin jaksaa nähdä vaivaa.