Celine Dion imitoi Cheriä ja Rihannaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Titanicin tunnuskappaleena kuullusta My Heart WIll Go On -kappaleesta tunnettu Celine Dion vieraili tannin Jimmy Fallonin juontamassa The Tonight Show -keskusteluohjelmassa. Youtubessa julkaistulla videolla kuullaan, kuinka kanadalaistähdeltä sujuu muiden laulajien imitoiminen.

Ohjelman Wheel of Musical Impressions -osiossa vieraat laitetaan laulamaan satunnaisesti arvottuja kappaleita musiikkimaailman eri tähtien tyyliin. Celine Dion tulkitsi ensimmäiseksi Frere Jacques -kappaletta Cherin tyyliin, ja onnistui kuulostamaan pitkän linjan poptähdeltä varsin hyvin.

Seuraavaksi kone arpoi Celine Dionille ja Row, Row Your Boat -lastenlaulun, jonka hänen täytyi esittää Rihannan tyyliin. Kanadalaistähti innostui jopa tanssimaan kappaleen aikana Rihannan tapaan. Lopuksi katsojat pääsivät kuuntelemaan vielä Celinen tulkintaa Hush, Little Baby -kappaleesta poptähti Sian tyyliin.