Celine Dion imitoi Cheriä ja Rihannaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaiten Titanicin tunnuskappaleena kuullusta My Heart WIll Go On -kappaleesta tunnettu Celine Dion vieraili tannin Jimmy Fallonin juontamassa The Tonight Show -keskusteluohjelmassa. Youtubessa julkaistulla videolla kuullaan, kuinka kanadalaistähdeltä sujuu muiden laulajien imitoiminen.

Ohjelman Wheel of Musical Impressions -osiossa vieraat laitetaan laulamaan satunnaisesti arvottuja kappaleita musiikkimaailman eri tähtien tyyliin. Celine Dion tulkitsi ensimmäiseksi Frere Jacques -kappaletta Cherin tyyliin, ja onnistui kuulostamaan pitkän linjan poptähdeltä varsin hyvin.

Seuraavaksi kone arpoi Celine Dionille ja Row, Row Your Boat -lastenlaulun, jonka hänen täytyi esittää Rihannan tyyliin. Kanadalaistähti innostui jopa tanssimaan kappaleen aikana Rihannan tapaan. Lopuksi katsojat pääsivät kuuntelemaan vielä Celinen tulkintaa Hush, Little Baby -kappaleesta poptähti Sian tyyliin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat