Asukas ei ollut uskoa silmiään – kotiin tunkeutunut koala tankotanssimassa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koalat viihtyvät tunnetusti puiden korkeuksissa, jonne ne kiipeävät ketterästi terävien kynsiensä avulla. Tuoreen videon perusteella metallista tanssitankoa pitkin kiipeäminen ei kuitenkaan onnistu isokorvaisilta pussieläimiltä yhtä helposti.

Facebook-käyttäjä Nikki Erickson kertoo saapuneensa kotiin huonon päivän jälkeen, kun hän kohtasi yllättävän näyn. Naisen kotiin oli ilmestynyt ilmielävä koala. Eläin oli selvästi kiinnostunut naisen kiiltävästä tanssitangosta.

– Koala istui paikallaan kun juttelin sille ja otin siitä kuvia. Se ei murissut minulle kertaakaan, Nikki kertoo.

Facebookissa julkaistulla videolla koala yrittää kiivetä tankoa pitkin huonolla menestyksellä. Eläin noudettiin myöhemmin takaisin luontoon Queenslanding Daisy Hillin luonnonpuiston henkilökunnan toimesta.