Pokemonista tekeillä Hollywood-elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Älypuhelinten Pokemon Go -peli nousi hetkessä valtavaksi menestykseksi, ja nyt myös Hollywood haluaa oman osuutensa poke-huumasta. Suunnitteilla on jo oikein näyttelijöin toteutettava Pokemon-elokuva. Tuotantoyhtiö Legendary Entertainment on onnistunut haalimaan itselleen Pokemon-elokuvan oikeudet.

Yhtiön tavoitteena on, että elokuvan tuotanto aloitetaan jo vuonna 2017. Variety-lehden mukaan elokuva kertoo Detective Picachu, eli salapoliisi-Picachu -hahmosta. Kyseinen hahmo seikaili Pokemon-maailmassa ensimmäistä kertaa tänä keväänä Japanissa julkaistussa videopelissä.

Legendary Entertainment on toistaiseksi ollut vaitonainen tulevan elokuvan tarkemmista yksityiskohdista. Pokemon-hahmot ovat seikkailleet valkokankaalla lukuisia kertoja aikaisemminkin, mutta aikaisemmat elokuvat on toteutettu animaation keinoin.