Näin Venäjällä: Porschea käytetään liukumäkenä uimarannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä tehdä, kun uimarannalta ei löydy aurinkoisena kesäpäivänä vesiliukua, ponnahduslautaa tai edes laituria, josta hypätä veteen? Silloin improvisoidaan, kuten tuoreella venäläisvideolla on tehty.

Videolla joukko rannallakävijöitä käyttää mahdollisesti kaikkien aikojen kalleinta vesiliukua. He nimittäin luisuvat vatsallaan veteen Porsche-merkkisen auton katolta.

Konepellin ja katon päällä liikkuminen ei ehkä tee hyvää arvokkaalle autolle, mutta kesäpäivän riemussa tämä lienee toissijainen asia. Video on kuvattu Venäjän Volgogradissa, Volga-joen varrella sijaitsevalla yleisellä uimarannalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat