Venäläiset futisfanit tekivät lentoemännän työstä mahdotonta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lentoemäntien työhön kuuluu aina juuri ennen lentokoneen nousua kerrata matkustajille turvaohjeet ja osoittaa lähimmät hätäuloskäynnit. Tämä käy lentoemänniltä todella rutiininomaisesti, mutta eräällä lennolla yksi työntekijä ei ollut kuitenkaan pystyä kertomaan ohjeita loppuun matkustajien häiritessä häntä.

Videolla nähdään venäläisen Aeroflot-lentoyhtiön lennolta kuvattu tilanne, jossa lentoemäntä ei ole pystyä kertomaan turvaohjeita matkustajille. Kone on pullollaan jalkapallofaneja, jotka ovat päättäneet kannustaa iloisesti lentoemäntää koko hänen esityksensä ajan.

Jalkapallofanit hurraavat naiselle aina kun hän tekee jonkin liikkeen. Hurraaminen alkaa vähitellen ja voimistuu hiljalleen, kunnes nainen saa aina kunkin liikkeen päätökseen ja purskahtaa nauramaan hauskoille matkustajille.