BMW jäi parkkiin metsäpaloalueelle – sitten sammutuskone osui paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Metsäpalot ovat jälleen riehuneet monin paikoin Yhdysvaltojen Kaliforniassa, ja ne ovat tehneet laajaa tuhoa niellen sisäänsä esimerkiksi lukuisia taloja. Parhaillaan Sand Canyonissa riehuu metsäpalo, joka sai alkunsa perjantaina iltapäivällä ja on ehtinyt levitä parissa päivässä laajalle alueelle.

Metsäpalo on tuhonnut Angeles National Forest -luonnonpuistossa suuria alueita, ja sammutustoimilla pyritään nyt pelastamaan pääasiassa alueen liepeillä sijaitsevia asuinalueita. Kuvissa nähdään myös paloalueen liepeille pysäköity BMW-henkilöauto, joka sattui olemaan sammutuslentokoneen reitillä sen pudottaessa punaiseksi värjättyä vettä maahan. Auto sai samalla uuden värisävyn.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash