Isä otti pojastaan valokuvan – myöhemmin paljastui omituinen yksityiskohta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuvista saattaa välillä jälkikäteen huomata sellaisia asioita, joita ei kuvaushetkellä ehtinyt havaitsemaan. Eräs mies näki pojastaan otetussa kuvassa erikoisen yksityiskohdan, joka on monien mielestä todiste siitä, että matkustaminen ajassa on mahdollista.

Eräs isä julkaisi Reddit-sivustolla kuvan, jonka hän oli ottanut pojastaan. Vasta myöhemmin isä oli huomannut kuvassa todella omituisen sattuman. Taustalla istuu miespuolinen vanhus, jolla on kenkiä lukuunottamatta täysin samanlainen asu kuin pikkupojalla.

Costco-myymälässä otetussa kuvassa poika istuu ostoskärryissä ja ilmeilee isän ottaessa kuvaa. Taustalla istuvalla vanhuksella on pojan kanssa täysin identtiset shortsit ja paita, mikä on todella erikoinen yhteensattuma. Kuvaa kommentoineet ovat olleet vahvasti sitä mieltä, että vanhus on poika itse.

I guess I know what my son will look like in 70 years… from pics